Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018

Μετά την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα των GPS computers, η Lezyne παρουσίασε τα 2 νέα μοντέλα GPS, MEGA XL και MEGA C.

Εκτός από τις πλήρης δυνατότητες πλοήγησης και τα 2 νέα μοντέλα είναι κορυφαία σε στυλ, μέγεθος και διάρκεια μπαταρίας (Mega XL: 48 ώρες, Mega C: 32 ώρες). Το Mega C έχει έγχρωμη οθόνη 240 x 320 pixels με δυνατότητα εμφάνισης έως 8 πεδίων σε 5 σελίδες ενώ στο Mega XL η οθόνη έχει μέγεθος 240 x 400 pixels, με δυνατότητα περιστροφής οριζόντια ή κάθετα και εμφάνιση εως 10 πεδίων σε 5 σελίδες.

MegaGPS 1

Ο αναβάτης μπορεί να κατεβάσει χάρτες από όλο τον κόσμο και να τους μεταφέρει στα μοντέλα Mega GPS μέσω της Lezyne GPS Root ιστοσελίδας ή μέσω της Lezyne Ally εφαρμογής για κινητά.

Με βάση τις ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη, η Lezyne φρόντισε τα νέα MEGA GPS να είναι έυκολα στην χρήση, ανθεκτικά και αξιόπτιστα. Έχοντας εγκατεστημένη την Lezyne Ally εφαρμογή στο κινητό μπορούμε να λαμβάνουμε κλήσεις και μηνύματα καθώς και ειδοποιήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα μπορούν να συγχρονιστούν με Strava, TrainingPeaks ή Today's Plan και να ακολουθήσουν Stava Live Segments.

MegaGPS 2

Ο συνδιασμός του απλού τρόπου χρήσης τους με τις προηγμένες λειτουργίες κάνουν τα νέα MEGA GPS ειδανική επιλογή για οποιοδήποτε είδος αθλητή. 'Ετσι οι αναβάτες των μεγάλων αποστάσεων εκτιμούν την διάρκεια της μπαταρίας τους και τις δυνατότητες πλοήγησης, οι ελιτ αθλητές μπορούν να ακολουθούν τα προγράμματα των προπονήσεων τους ενώ οι πιο χαλαροί αναβάτες απολαμβάνουν την εύκολη λειτουργία τους.

Και όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 210,00€ (για κάθε ένα MEGA GPS)!

Mega