Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Η εταιρεία Effetto Mariposa, με την σειρά Shelter, παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προστατευτικών για πλαίσια ποδηλάτου. 

Διαθέσιμοι τύποι προστατευτικού Shelter:

Οι δύο πρώτοι τύποι προστατευτικών (Off-Road & Road) αποτελούνται από ένα επάνω στρώμα το οποίο είναι ανθεκτικό σε τριβή και χτυπήματα ενώ το ZeroDue, είναι ανθεκτικό μόνο στις γρατσουνιές.
ShelterOff Road featured sm 800x800 ShelterRoad featured 800x800
 
Αναλυτικά:
 
  • Shelter Off-Road
    Το προστατευτικό Shelter Off-Road, πάχους 1,2 mm, είναι ιδανικό για ΜΤΒ και γενικότερα για πιο «άγρια» off-road χρήση, εκεί δηλαδή που ο σκελετός χρειάζεται την μέγιστη προστασία. Είναι κατάλληλο για ποδήλατα Downhill, Enduro και XC. Δεν κιτρινίζει με το χρόνο και είναι πολύ εύκολο στην τοποθέτηση του. Χρησιμοποιείται σε διαγώνιους, chain stay, πίσω τρίγωνα, κτλ.
  • Shelter Road
    Με πάχος 0,6 mm, το Shelter Road, θεωρείτε λανθασμένα ότι είναι μόνο για ποδήλατα δρόμου. Αποτελεί όμως ιδανικό προϊόν τόσο για τα ποδήλατα CX όσο και για Gravel. Παρέχει το κατάλληλο επίπεδο προστασίας από γρατζουνιές και χτυπήματα σε ποδήλατα εντός και εκτός δρόμου και τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με Shelter Off-Road σε συγκεκριμένες περιοχές του ποδηλάτου, που δεν είναι τόσο ευπαθείς, όπως στον οριζόντιο, στα seat stay, σε μπότες ανάρτησης, κτλ.
  • Shelter ZeroDue
    Το Shelter ZeroDue είναι μια προστασία σχεδόν χωρίς βάρος! Είναι κατάλληλο για όσους δεν θέλουν να προσθέσουν έξτρα βάρος στο ποδήλατο τους αλλά χρειάζονται προστασία από τις γρατσουνιές σε συγκεκριμένα σημεία όπως μπράτσα βραχιόνων, σημεία τριβής με καλώδια, ατέλειες δρόμου. Όντας τόσο λεπτό, το Shelter ZeroDue προσαρμόζεται πολύ εύκολα και παρέχει μία αόρατη προστασία που πολλοί ποδηλάτες δρόμου αναζητούν για τα πανάκριβα ποδήλατα τους. Έρχεται σε συσκευασία Α4 και μπορούμε να τυπώσουμε πατρόν επάνω του.
ShelterZeroDue chainstay  ShelterZeroDue crankset  ShelterZeroDue howto