Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018

Το 2018 ξεκίνησε με τις πρώτες παραλαβές και νέα προϊόντα! Ανάμεσα στα νέα προϊόντα βέβαια δεν λείπουν και τα δημοφιλή φώτα, οι τρόμπες δαπέδου, χειρός και CO2, τα τσαντάκια και οι παγουροθήκες.

new2018 1

Η Macro Floor Drive αποτελεί την νέα πρόταση της Lezyne για οικονομική τρόμπα δαπέδου χωρίς όμως να της λείπει η Lezyne ποιότητα. Έχει χερούλι και βάση από composit matrix, ακροφύσιο ABS 1 (κατάλληλο για βαλβίδες Presta & Schrader) και δυνατότητα πίεσης έως 220psi.

new2018 2

laserY11 spec

Το Laser Drive οπίσθιο φως της Lezyne, στα 250 lumens, είναι φως ασφαλείας με δυνατότητα προβολής laser για ορατότητα 180 μοίρες και μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα τόσο σε στρογγυλά όσο και σε aero παλουκόσελα.

new2018 3

Η Shock Drive είναι μια τρόμπα χειρός αναρτήσεων κατασκευασμένη από CNC αλουμίνιο. Ο υψηλής πίεσης σωλήνας της βιδώνει στην βαλβίδα της ανάρτησης ενώ με τον ενσωματωμένο ψηφιακό μετρητή το φούσκωμα γίνεται με ακρίβεια.

new2018 4

Η παγουροθήκη Carbon SL της Lezyne είναι κατασκευασμένη από FTC Carbon ίνες για μεγαλύτερη αντοχή και χαμηλό βάρος (34gr). Λόγω του εργονομικού σχεδιασμού της το μπουκάλι μπορεί να τοποθετείται είτε από δεξιά είτε από αριστερά ανάλογα με τις ανάγκες του επιβάτη και μπορεί να κρατήσει διάφορους τύπους παγουριού. Είναι επίσης ειδικά σχεδιασμένή ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί και σε compact σκελετούς που έχουν περιορισμένο χώρο για παγουροθήκη.

new2018 5

Ο νέος κόφτης αλυσίδας της Lezyne, είναι για 8-9-10-11 έχει έξτρα pin όπως πάντα τον μοναδικό σχεδιασμό Lezyne!

new2018 6

ΗVitamina CL είναι το νέο προϊόν της εταιρείας Effetto Mariposa. Είναι το ενισχυτικό του μονωτικού Caffelatex, το οποίο (σε συνδιασμό με το υγρό Caffelatex) έρχεται να ελλατώσει τον χρόνο μόνωσης του ελαστικού αλλά ταυτόχρονα βοηθάει στο να κλείνουν τρύπες μαγαλύτερης διαμέτρου.