Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016

Με συνολική απόσταση 61 χλμ. και τη διαδρομή να διέρχεται από όλα τα χωριά της Πάρου, ο αγώνας, έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν με το ποδήλατό τους τις ομορφιές του Νησιού.

Φέτος οι συμμετοχές έφτασαν τις 131, με αθλητές από όλη σχεδόν την Ελλάδα ενώ η εξαιρετική διοργάνωση και ο πολύ καλός καιρός ήταν κάποιοι από τους επιπλέον βασικούς συντελεστές για την επιτυχία του αγώνα.

Η ελληνική ομάδα της BMC με 10 αθλητές έδωσε δυναμικό παρόν κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ο Αρσένης Τσαντάνης (BMC SLR02) ήρθε 2ος στην κατηγορία του και πήρε την 5η θέση στην γενική κατάταξη ενώ στην ίδια κατηγορία ο Γιάννης Ρούσος (BMC SLR03) τερμάτισε στην 7η θέση, ο Νίκος Χανιώτης (BMC SLR03) 10ος και ο Γιώργος Αρκουλής (BMC SLR03) 11ος. Ο Θανάσης Βελέντζας (BMC GF02), κατέκτησε την 3η θέση της κατηγορίας του και ο Δημοσθένης Γαλλής (BMC SLR01) τερμάτισε 3ος στην κατηγορία του και ήρθε 6ος στην γενική κατάταξη. Ο Σάββας Μανιώτης (BMC SLR03) πήρε την 6η θέση στην κατηγορία του, με τον Χάρη Κατίκα (BMC SLR01) να έρχεται 8ος στην ίδα κατηγορία και τον Σγαρδέλη Γιάννη (BMC SLR02) 12ο. Στην κατηγορία των εφήβων ο Κωνσταντίνος Σιφναίος (BMC SLR02) κατέλαβε την 4η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους!